Het blad van groenblijvende vaste planten valt niet af en blijft letterlijk groen in de winter. Daarmee geven ze net dat vleugje sfeer aan een kale wintertuin. 
Lees meer ›
Siergrassen zijn er ook in de winter prachtig uit. Ze wuiven sierlijk in de wind en zijn betoverend met een laagje rijp.
Lees meer ›
Vaste planten? De meesten sterven bovengrond af in het najaar en ze komen allemaal ieder voorjaar groter en krachtiger terug! Wat is jouw favoriete vaste plant?
Lees meer ›
Kijk je ook uit naar de lente? Zet vroegbloeiende vaste planten in je tuin! Foto: Brunnera macrophylla
Lees meer ›
Tuin of balkon? Met bloeiende vaste planten maak je overal een mooie bijenweide.
Lees meer ›
Sleutelbloem (Primula) is de vaste plant van de maand februari. Deze vroege vogel bloeit al in februari (tot in mei)! Zet deze vaste plant op een mooi zonnig tot half-zonnig plekje in de tuin óf in huis. We ♥!
Lees meer ›
Geniet ook in de winter van vaste planten in je tuin!
Lees meer ›
In de winter zijn de silhouetten van siergrassen niet alleen een plaatje, ze geven ook beschutting aan insecten en kleine zoogdieren.
Lees meer ›
Bladplanten zijn populairder dan ooit! Wil je rust en harmonie in je tuin? Kies bladplanten die bij jouw tuin passen en maak op een eenvoudige manier een tuin waarin je je prettig voelt. https://t.co/q0..
Lees meer ›
Ook in de winter een mooie tuin? Veel vaste planten hebben nu een prachtig wintersilhouet. Een aanwinst voor iedere tuin!
Lees meer ›
Groenblijvende bodembedekkers zijn onmisbaar voor een onderhoudsvriendelijke tuin want ze geven onkruid geen kans. Win, win dus!
Lees meer ›
Een laagje rijp zorgt voor een betoverende sfeer in de tuin. Maak er een mooie foto van en deel het met ons! Foto: Aster
Lees meer ›
Blue Monday: Nog héél even, de lente komt eraan!
Lees meer ›
Wat zijn de mooiste bloeiende én bodembedekkende vaste planten? Wij zijn fan van de maagdenpalm, elfenbloem, kruipend zenegroen en ooievaarsbek! Foto: Ooievaarsbek
Lees meer ›
Het zijn dé pareltjes in de tuin: vaste planten! Het zijn meerjarige, kruidachtige planten met niet verhoutende stengels. Sommige blijven in de winter groen maar de meeste sterven in het najaar boven de grond af. In het voorjaar komen ze groter, krach..
Lees meer ›
Ontelbare tinten groen zijn te vinden binnen het vaste planten assortiment. Wij houden ervan!💚 
Lees meer ›
Vaste planten maken een plaatje van je tuin, zelfs in de wintermaanden.
Lees meer ›
Vriest het? Bescherm dan winterharde planten in bakken en potten tegen de kou.
Lees meer ›
Veel groen om je heen zorgt voor geluk en gezondheid!
Lees meer ›
Met veel groenblijvende planten maak je je tuin regenbestendig. De bladeren houden regenwater even vast, waarna het rustig kan verdampen.
Lees meer ›
De collectie bladeren is onuitputtelijk. Laat je verleiden en ontdek de ontelbare varianten van bijzonder blad:
Lees meer ›
Een schaduwplant die opvalt vanwege de prachtige bloemen is bijvoorbeeld het longkruid.
Lees meer ›
Wist je dat een groepje potten vol siergrassen het terras of een daktuin van de vroege zomer tot diep in de winter sieren? 
Lees meer ›
1 2 3 4 5