ALGEMEEN MEDEWERK(ST)ER (24-40 uur)

Jouw dagelijkse dosis vitamine D, beweging, natuur en buitenlucht
Werk je liever in de gezonde buitenlucht dan in een grijze kantoortuin? Hou je meer van fysiek werk dan stilzitten en vergaderen? En kun je zelfstandig werken en hou je van aanpakken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden op onze vaste plantenkwekerij. Van zaaien, stekken en planten tot onkruid wieden tot het rapen van orders en klaarmaken van bestellingen. Dit doen we het hele jaar door. Binnen in de schuur, in de kas of schaduwhal. Of buiten, meestal in de zon, soms in de regen. De ene keer werk je alleen, de andere keer samen met je collega’s. We werken samen in een team van 10 - 15 collega’s en kweken meer dan 500 verschillende soorten vaste planten. Heb je geen ervaring? Geen probleem, dit doe je ter plekke op!

Wie zijn wij
Wij, Jan-Willem, Roy en Jim, zijn de vierde generatie binnen het familiebedrijf fa. Gebr. Rotteveel. In 1938 is onze overgroot opa begonnen met een kleine bloembollen kwekerij in Oude Wetering.  Nu zijn we uitgegroeid tot een vaste plantenkwekerij in het Langeveld in Noordwijk. Hier kweken we meer dan 500 verschillende soorten vaste planten voor groothandel, tuincentra, collega kwekerijen en hoveniers.

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van vaste planten in vierkante 9 en 11 cm potten. Een groot deel van de planten vermeerderen we zelf. Gezond, soortecht en sterk doorworteld zijn belangrijke kenmerken van de door ons gekweekte planten. We doen dit met een kleine, gevarieerde groep jonge collega’s en werken graag met verschillende mensen samen.

Wat wij jou bieden
Naast die dagelijkse dosis vitamine D, beweging, natuur en buitenlucht:
- Een actieve, afwisselende functie waarin je veel met je handen werkt.
- Leuke collega’s en een informele sfeer.
- Mogelijkheid tot chauffeurswerk bij bezit van CE-rijbewijs.
- Een salaris dat ligt tussen €2193,- en €3150,- bij een 38-urige werkweek, conform CAO open teelten.
- Het salaris kan verder oplopen bij specifieke ervaring zoals bezit van CE-rijbewijs.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en kledingbudget.
- Verse bonen koffie.
- Op vrijdag drinken we meestal een biertje met z’n allen!

Interesse?
Leuk! Stuur je cv met motivatie uiterlijk 30 mei naar info@gebr-rotteveel.nl. Wil je meer weten of heb je vragen? Bel dan met Jim Rotteveel op 06-45125289 of kijk op www.gebr-rotteveel.nl.